Contact

Contact

Program de lucru

Luni – Vineri

9:00-18:00

Bilete Autocar / Transport Curse Charter


Închirieri autocare – Back-office Hello Holidays Transport

Agenția din Strada Barbu Văcărescu, Nr. 111 – Bucureşti

Date fiscale HELLO HOLIDAYS TRANSPORT

CUI RO31352023, J38/161/2013

Formular de contact

Utilizarea formularului de contact de mai jos este cea mai eficientă modalitate de a primi un răspuns în cel mai scurt timp.

  Selectați destinația *

  Menționați aici stațiunea/localitatea

  Perioadă închiriere*

   Selectați destinația *

   Menționați aici stațiunea/localitatea

   Perioadă închiriere*

   Siguranța e prioritatea noastră | Calitatea ne definește | Tarifele ne recomandă.


   Echipa noastră de vânzări te așteaptă oricând să-ți planifici călătoria în cel mai sigur și eficient mod, indiferent în ce colț al lumii vrei să ajungi.
   Oferim o serie de soluții de transport la o calitate superioară și prețuri accesibile: închirieri de autocare pentru diferite evenimente, teambuilding-uri, tururi de oraș, excursii școlare sau orice alte deplasări necesare clienților. De asemenea, alături de agenția de turism Hello Holidays, organizăm excursii de o zi, circuite și sejururi în regim charter, de peste 17 ani. Pentru ca ne dezvoltam continuu iar portofoliul agenției a fost completat și de charterele cu avionul, oferim acum soluții diversificate pentru fiecare destinație. Cunoaștem în detaliu fiecare traseu, suntem profesioniști, veseli și deschiși în a oferi informațiile de care ai nevoie, chiar și despre destinație. Am străbătut Europa în lung și-n lat, dar nu ne oprim aici. Dezvoltăm și optimizăm în mod constant flota de autocare Hello Holidays Transport, optând pentru cele mai bune mărci la nivel mondial. Demonstrăm astfel statornicia pe piața românească de turism și dorința de a oferi clienților noștri calitate și confort.

   Clienți multumiți

   Suport permanent

   Siguranță confort

   Calitate garantată

   Punctualitate

   Conducători auto cu experiență

   Newsletter

   Fii primul care află ofertele noastre. Abonează-te acum!

   * Câmp necesar
   Solicită Ofertă