Curse charter autocar

Catre cele mai populare destinatii de vacanta.Alege destinatia pentru a vedea orele de plecare si punctele de imbarcare/debarcare

Curse autocar catre Bulgaria, Grecia sau Turcia. Lasa grijile cu deplasarea in seama noastra si bucura-te de vacanta asa cum trebuie.

Ducem calatoria la un alt nivel!

Cu Hello Holidays Transport, orice imbarcare devine o placere! Suntem cu totii alaturi de tine, de la conducatorii auto si pana la insotitorii de grup! Iar la fiecare imbarcare, unul dintre reprezentantii companiei, din cadrul departamentului operational, va fi mereu acolo, gata sa-ti rezolve orice nevoie! Stim ca detaliile mici fac diferenta!

Lampile individuale si aerul conditionat Air Care Climatronic, cu 3 zone, aduc un plus confortului, punând la dispozitia fiecarui pasager modalitatea de reglare a mediului perfect de relaxare. Alaturi de aceste facilitati, inaltimea interioara de 2.1m si conceptul neobisnuit al tavanului creeaza o senzatie unica de spatiu, permitând o vedere impresionanta prin ferestrele mari, panoramice.

Pentru aceste detalii si numeroase altele, autocarele Hello Holidays Transport sunt ideale pentru trasee pe distante lungi sau scurte, la un confort deosebit de calatorie.

Si, toate acestea la un nou nivel…

Clienți multumiți

Suport permanent

Siguranță confort

Calitate garantată

Punctualitate

Conducători auto cu experiență

Newsletter

Fii primul care află ofertele noastre. Abonează-te acum!

* Câmp necesar
Solicită Ofertă