Transferuri Premium

Transferuri Premium

Conditii specifice TRANSFERURILOR PREMIUM

  • Transferurile Premium se confirma la cerere, in limita disponibilitatii, cu pana la 7 zile inainite de plecare, se efectueaza cu microbuz/autoturism si se organizeaza pentru min. 2 persoane, max. 7 persoane/masina.
  • Preluarea si debarcarea se fac de la si la adresa indicata de catre turisti, fara a exista timpi suplimentari de asteptare (exceptie fac cazurile de forta majora) si implica un singur mijloc de transport.
  • Debarcarea la punctul de plecare a grupului din Bucuresti se face cu max. 30-45 minute inainte de ora de intalnire stabilita conform informarii primite de la agentie.
  • La retur timpul de preluare din punctul de debarcare este de max. 30-45 minute.

Conditii generale transport rutier

  • In mijloacele de transport sunt strict interzise: fumatul, consumul de bauturi alcoolice, consumul de droguri si substante stupefiante. Ne rezervam dreptul de a debarca pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca prezentele conditii, fara rambursarea costurilor de transport.
  • Pasagerii se obliga sa achite catre societatea de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.
  • Transportul animalelor se supune unui regim special. Turistii apartinatori au obligatia de a solicita aprobarea agentiei.
  • Cazul fortuit si forta majora exonereaza societatea de transport de orice raspundere.
  • Bagaje admise pentru fiecare pasager ocupant de loc: la cala 1 piesa de bagaj de max. 25 kg/pasager; în autocar se accepta max. 1 rucsac (geanta mica de mână – piesele mai mari vor fi depozitate la cală). În cazul nerespectării regulilor, personalul de la bord are dreptul de a debarca pasagerii.
  • Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon (valabil) al pasagerilor si disponibil la momentul plecarii. Agentiile partenere au obligatia, in momentul rezervarii, de transmitere a numarului de telefon valabil al turistilor inscrisi, catre Tour Operatorul Hello Holidays. Numarul de contact al turistilor este foarte important de transmis, deoarece, mai ales in cazul transferurilor – cand pot aparea diferite modificari, intarzieri, etc., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat, etc. In caz contrar, agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului confirmat sau a pachetului de servicii contractate.
Oraşul de transferTarif / pers / sens
PREMIUM
BOTOSANI280 €
SUCEAVA280 €
ROMAN220 €
PIATRA NEAMȚ230 €
BACĂU190 €
ADJUD150 €
FOCȘANI130 €
RM. SARAT100 €
BUZĂU80 €
IAȘI250 €
VASLUI210 €
BARLAD180 €
GALAȚI160 €
BRĂILA140 €
SLOBOZIA90 €
TULCEA180 €
CONSTANȚA140 €
MEDGIDIA130 €
TG. MUREȘ220 €
MEDIAȘ210 €
SIGHIȘOARA190 €
FAGARAS170 €
BRAȘOV120 €
SINAIA100 €
CAMPINA80 €
PLOIEȘTI70 €
DEVA250 €
ORASTIE230 €
ALBA IULIA230 €
SEBES220 €
SIBIU180 €
RM. VÂLCEA120 €
PITEȘTI90 €
TARGOVISTE100 €
CRAIOVA150 €
SLATINA120 €
BUCUREȘTI

Clienți multumiți

Suport permanent

Siguranță confort

Calitate garantată

Punctualitate

Conducători auto cu experiență

Newsletter

Fii primul care află ofertele noastre. Abonează-te acum!

* Câmp necesar
Solicită Ofertă