Flota autocare

HELLO HOLIDAYS TRANSPORT este partenerul tau de nadejde pentru orice calatorie. Prin flota noastra de autocare si microbuze asiguram un drum fara griji, in siguranta, pana la destinatie. Ne remarcam prin confort si calitate superioara!
Facilități de top, la nivel mondial

Hello Holidays Transport este partenerul tău de nădejde pentru orice călătorie. Prin flota noastră de autocare și microbuze asigurăm un drum fără griji, în siguranță, până la destinație. Ne remarcăm prin confort și calitate superioară!

Autocarele noastre sunt garanția călătoriilor confortabile. Atuul nostru este entuziasmul fiecărei călătorii. Având o gamă variată de vehicule, ne adaptăm ușor cerințelor fiecărui grup.

INVĂTÂND DIN TRECUT, NE PROIECTĂM VIITORUL.

Investim în vehicule noi, pentru tine!

În 2019 am achiziționat două autocare Setra, modele 516 și 519. La început de 2020, ne-am completat flota cu încă 2 autocare Setra 519 și trei microbuze Volkswagen Caravelle, de care clienții noștri se vor putea bucura pe durata transferurilor din diferitele orașe ale țării. Și continuăm să o facem! Astfel vom avea cea mai modernă flotă de transport de pe piața din România.
Autocarele SETRA

Luxul tehnologiei germane

Setra sunt singurele modele a căror producție încă se mai realizează în fabrica din Neu-Ulm, Germania, fiind recunoscute pe plan mondial pentru calitatea și durabilitatea lor. Astăzi, conducatorii auto și clienții noștri se bucură de noile modelele 516 HD și 519 HD, considerate un lux al autocarelor germane. Iar în anii viitori, flota noastră se va mări cu noi modele de autocare.

Dezvoltăm și optimizăm în mod constant flota de autocare Hello Holidays Transport, optând pentru cele mai bune mărci la nivel mondial.

Demonstrăm astfel statornicia pe piața românească de turism și dorința de a oferi clienților noștri calitate și confort.

Diferența prin detalii

Noile noastre modele de autocare reprezintă un etalon privind siguranța. În timp ce senzorii radar de proximitate (Sideguard Assist) avertizeaza conducatorul auto de eventuale obstacole, sistemul Active Brake Assist 4 sesizează orice obstacol aflat înaintea sa, declanșând de la sine o frânare maximă.

Programul electronic de stabilitate (SPA) reduce considerabil riscul de a derapa, monitorizând constant mișcarea reală a vehiculul si restabilind imediat poziția autocarului pe trasee dificile. Iar conceptul de încălzire și climatizare este și el inovator, funcționând pe trei zone.

Clienți multumiți

Suport permanent

Siguranță confort

Calitate garantată

Punctualitate

Conducători auto cu experiență

Newsletter

Fii primul care află ofertele noastre. Abonează-te acum!

* Câmp necesar
Solicită Ofertă