Transferuri de grup

Transferuri de grup pentru plecările cu autocarul

Operăm transferuri din peste 34 de orașe din țară la prețuri competitive, fără însă a sacrifica din confort. Ușor de rezervat, transferurile se efectuează întotdeauna la timp, cu vehicule de calitate superioara, oferindu-ți siguranță și o experiență placută la drum.
Tarifele din tabel sunt exprimate de persoană și sunt valabile pentru transport dus-întors.  În cazul în care transferul se efectuează doar pe un sens, se va achita jumătate din tariful corespunzător rutei.
Orele de îmbarcare se comunică odată cu transmiterea informării de plecare și pot suferi modificări în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer.
Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întâlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită.
În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie!
Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare! Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă!
ADJUD
50 €
Benzinaria Lukoil
ALBA IULIA
95 €
Gară
BACĂU
55 €
Parcarea Stadionului Municipal
BARLAD
60 €
Statie Renel / Benzinaria Rompetrol
BOTOSANI
70 €
Benzin. Rompetrol (Cal. Nationala)
BRAȘOV
50 €
Benzinăria Mol – Calea Bucureşti
BRĂILA
50 €
Magazin Penny (Șos. Buzaului)
BUCUREȘTI
Academia Militară Română
BUZĂU
45 €
Mc Donald’s Unirea
CONSTANȚA
65 €
Gara CFR
CRAIOVA
55 €
Benzinăria Petrom Gară
CÂMPINA
40 €
Popas Casa Bucur – Km 92
DEVA
90 €
Mc Donald’s Gară
FAGARAS
60 €
Casa de Cultura
FOCSANI
45 €
Benz. Mol (Blv. Buc)/LIDL
GALAȚI
50 €
Mc Donald’s
GIURGIU
Rompetrol (vis-a-vis de Kaufland)
IAȘI
65 €
Mc Donald’s Gară
MEDGIDIA
55 €
Restaurant Balada / LIDL
MEDIAȘ
90 €
Autogară
ORASTIE
110 €
Benzinăria Rompetrol (Str. Unirii)
PIATRA NEAMȚ
60 €
Benzinăria Mol (Blv. Traian)
PITEȘTI
40 €
McDonald’s Gară/Petrom Pod Viilor
PLOIEȘTI
30 €
Benzinăria Petrom Metro
RM. SARAT
40 €
Magazin Profi (M. Kogalniceanu)
ROMAN
60 €
Gară
RÂMNICU VÂLCEA
60 €
Sala Sporturilor
SEBES
90 €
Rompetrol - ieșire Lancrăm
SIBIU
80 €
Benzinăria Mol – Șelimbăr
SIGHIȘOARA
90 €
Benzinaria Rompetrol
SINAIA
45 €
Gară
SLATINA
50 €
Benzinăria OMV
SLOBOZIA
50 €
Rompetrol (Sos. Buc-Constanta)
SUCEAVA
70 €
Hotel Bucovina
TARGOVISTE
50 €
Hotel Valahia
TG. MUREȘ
90 €
Benzinăria Mol – 1 Dec 1918
TULCEA
75 €
Autog Augustina/Petrom-Babadag
VASLUI
60 €
Benzin. OMV (Str. Stefan cel Mare)

Conditii generale TRANSFERURI DE GRUP

 • Tarifele de mai sus sunt de persoană și sunt valabile pentru transport dus-întors. In cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespunzator rutei.
 • Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare.
 • Locurile de imbarcare prezentate in tabelul de mai sus sunt informative, acestea pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma odata cu informarea de plecare.
 • Transferurile de grup se confirma automat si se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul), in funcție de mărimea grupului.
 • In functie de marimea grupului, transferurile se pot efectua cu: autoturism, microbuz, minibus, autocar sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie.
 • Transferurile de grup nu au intotdeauna traseu direct, pot implica transbordari (pe mai multe curse, inclusiv cu parteneri diferiti), timpi de asteptare, etc.
 • Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă.
 • Timpii de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea de catre partenerul care efectueaza transferul de grup, poate varia in functie de orarul de cursa al acestuia.
 • Informarile de plecare sunt disponibile cu 2 zile inaintea plecarii.
 • Orele, numerele de telefon ale soferilor sau numerele de dispecerat, se vor comunica cu 2 zile inaintea datei plecarii, urmand sa tineti legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dvs).
 • Orele de preluare sunt estimative și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere.
 • Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie .
 • Daca turistii doresc imbarcarea dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentia de turism la care s-au inscris cu minim 14 zile inainte de data plecarii. Confirmarile de transferuri din tara cu mai putin de 14 zile inainte se vor face On request, in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. Pentru transferurile achizitionate cu mai putin de 14 zile sau cele solicitate la fata locului – direct de la reprezentantii Hello Holidays (ghizi, insotitori, soferi, etc.) se achita un supliment de 5 euro/pers/sens, iar confirmarea se va face in functie de disponibilitate.
 • Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon (valabil) al pasagerilor si disponibil la momentul plecarii. Agentiile partenere au obligatia, in momentul rezervarii, de transmitere a numarului de telefon valabil al turistilor inscrisi, catre Tour Operatorul Hello Holidays. Numarul de contact al turistilor este foarte important de transmis, deoarece, mai ales in cazul transferurilor – cand pot aparea diferite modificari, intarzieri, etc., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat, etc. In caz contrar, agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului confirmat sau a pachetului de servicii contractate.

Clienți multumiți

Suport permanent

Siguranță confort

Calitate garantată

Punctualitate

Conducători auto cu experiență

Perpetoo

Newsletter

Fii primul care află ofertele noastre. Abonează-te acum!

* Câmp necesar
Solicită Ofertă