Echipa

Cei mai buni, dintre cei buni

Hello Holidays Transport, echipa fantastică
Avem experiență. Cunoaștem în detaliu fiecare traseu, suntem profesioniști, veseli și deschiși în a oferi informațiile de care ai nevoie, chiar și despre destinație. Am străbătut Europa în lung și-n lat, dar nu ne oprim aici.
MADALINA Balaiban
ADRIANA Stefan
ALINA Colfescu
DRAGOS Voica
COSMIN Lilea
CATALIN Ghita
VASI Burlacu
MIHAI Ciulacu
MIHAI Bulea

Pe lângă vehicule noi și moderne, cel mai mare atu al nostru îl reprezintă oamenii și experiența lor. Modul în care personalul Hello Holidays Transport oferă servicii clienților este cel mai crucial aspect pentru durabilitatea companiei. Suntem deschiși, veseli și mereu dornici de noi trasee.

Cu toate acestea, ne luăm valorile foarte în serios, ele constituind baza pentru dezvoltarea încrederii în serviciile oferite. Soluțiile noastre de transport sunt completate de conducatori auto profesioniști, o echipă dedicată serviciului clienților și un departament operațional cu experiență.

Ne mandrim cu atitudinea profesională a personalului și ne străduim să ne asigurăm că fiecare membru al echipei are o pregătire suficientă pentru a-și îndeplini cu încredere rolul în cadrul companiei. Pasagerii devin întotdeauna mai relaxati cand vad o față familiară și prietenoasă la începutul călătoriei. Creativi, pozitivi, entuziaști și cu experiență. Patru atribute care ne caracterizează. Adăugăm și pasiune, iar rezultatul suntem noi, o echipă închegată, și vacanțele noastre de suflet, marca Hello Holidays Transport. Muncim mult, dar ne place pentru că așa ajungem să te cunoaștem. Așa ajungem să străbatem Europa și să-i știm fiecare colțișor. Suntem mereu gata de drum, de poze, de noi prietenii și de a-ți răspunde oricărei întrebări. Iar acesta este doar începutul. Hai să facem cunoștință!

Cu Echipa Hello Holidays Transport, orice imbarcare devine o placere! Suntem cu totii alaturi de tine, de la conducatorii auto si pana la insotitorii de grup! Iar la fiecare imbarcare, unul dintre reprezentantii companiei, din cadrul departamentului operational, va fi mereu acolo, gata sa-ti rezolve orice nevoie! Stim ca detaliile mici fac diferenta! Am străbătut Europa în lung și-n lat, am oferit zâmbete și am legat noi prietenii. Ne-am dezvoltat alături de voi, cu ajutorul vostru, datorită cerințelor voastre.

Poți fi sigur că ești pe mâini bune!

Clienți multumiți

Suport permanent

Siguranță confort

Calitate garantată

Punctualitate

Conducători auto cu experiență

Newsletter

Fii primul care află ofertele noastre. Abonează-te acum!

* Câmp necesar
Solicită Ofertă