Echipa

Cei mai buni, dintre cei buni

Hello Holidays Transport, echipa fantastica
Avem experienta. Cunoastem in detaliu fiecare traseu, suntem profesionisti, veseli si deschisi in a oferi informatiile de care ai nevoie, chiar si despre destinatie. Am strabatut Europa in lung si-n lat, dar nu ne oprim aici.
MĂDĂLINA Balaiban
ALINA Colfescu
ALIN Matulescu
COSMIN Lilea
DRAGOS Voica
MIHAI Ciulacu
VASI Burlacu
Pe langa vehicule noi si moderne, cel mai mare atu al nostru il reprezinta oamenii si experienta lor. Modul in care personalul Hello Holidays Transport ofera servicii clientilor este cel mai crucial aspect pentru durabilitatea companiei.

Suntem deschisi, veseli si mereu dornici de noi trasee.

Cu toate acestea, ne luam valorile foarte in serios, ele constituind baza pentru dezvoltarea increderii in serviciile oferite.

Ne mandrim cu atitudinea profesionala a personalului si ne straduim sa ne asiguram ca fiecare membru al echipei are o pregatire suficienta pentru a-si indeplini cu incredere rolul in cadrul companiei. Pasagerii devin intotdeauna mai relaxati cand vad o fata familiara si prietenoasa la inceputul calatoriei.

Creativi, pozitivi, entuziasti si cu experienta. Patru atribute care ne caracterizeaza.

Adaugam si pasiune, iar rezultatul suntem noi, o echipa inchegata, si vacantele noastre de suflet, marca Hello Holidays Transport. Muncim mult, dar ne place pentru ca asa ajungem sa te cunoastem. Asa ajungem sa strabatem Europa si sa-i stim fiecare coltisor. Suntem mereu gata de drum, de poze, de noi prietenii si de a-ti raspunde oricarei intrebari.

Iar acesta este doar inceputul. Hai sa facem cunostinta!

Cu Echipa Hello Holidays Transport, orice imbarcare devine o placere!

Suntem cu totii alaturi de tine, de la conducatorii auto si pana la insotitorii de grup! Iar la fiecare imbarcare, unul dintre reprezentantii companiei, din cadrul departamentului operational, va fi mereu acolo, gata sa-ti rezolve orice nevoie! Stim ca detaliile mici fac diferenta!

Iti oferim certitudinea ca se poate, chiar si la preturi mici. Iti oferim soferi calificati, care stiu sa fie oameni, stiu sa inteleaga eventualele probleme/ cereri din partea ta.

Am strabatut Europa in lung si-n lat, am oferit zambete si am legat noi prietenii.

Ne-am dezvoltat alaturi de voi, cu ajutorul vostru, datorita cerintelor voastre.


Poti fi sigur ca esti pe maini bune!

Solutiile noastre de transport sunt completate de conducatori auto profesionisti, o echipa dedicata serviciului clientilor si un departament operational cu experienta. Porneste si tu la drum alaturi de Hello Holidays Transport!


De ce noi?

Pentru ca suntem profesionisti si pentru ca vrem sa iubesti calatoria Hello! Si muncim pentru asta!

SIGURANTA e prioritatea noastra | CALITATEA ne defineste | TARIFELE ne recomanda

Clienți multumiți

Suport permanent

Siguranță confort

Calitate garantată

Punctualitate

Conducători auto cu experiență

Newsletter

Fii primul care află ofertele noastre. Abonează-te acum!

* Câmp necesar
Solicită Ofertă