Bilete autocar Grecia

Bilete autocar Grecia

*Transport international de persoane Romania – Grecia si retur cu autocarul | VARA 2022

Tarife /Pers./Dus-Intors - Retur la 7 nopți.

LOUTRA EDIPSOS
80 € din București
PEFKI
90 € din București
Plecare in fiecare LUNI incepand cu data de 23.05.2022, ultima plecare 26.09.2022, ultimul retur in data de 03.10.2022
Bucuresti – Salonic – traversare cu ferry pe la Glyfa – sosire in Agiokampos – Pefki – Loutra Edispos
Bilet ferry boat Glyfa-Agiokampos-Glyfa 15 € /pers (se achită la autocar - include taxa de ferry de persoană și autocar dus-întors)
Pentru sejur de 14 nopti se achita taxa suplimentara de 40 € /persoana.
VOLOS
80 € din București
AGIOS IOANNIS, TSAGARADA, PORTARIA, CHOREFTO
115 € din București
AFISSOS, KALA NERA
105 € din București
Plecare in fiecare LUNI incepand cu data de 23.05.2022, ultima plecare 26.09.2022, ultimul retur in data de 03.10.2022
Pentru Pelion se va face transfer din Volos cu microbuz/minibus sau autocar pana in statiune
Pentru sejur de 14 nopti se achita taxa suplimentara de 40 € /persoana.
Insula SKIATHOS
80 € din București
Plecare in fiecare LUNI incepand cu data de 23.05.2022, ultima plecare 26.09.2022, ultimul retur in data de 03.10.2022
Bilet ferry-boat Volos- Insula Skiathos-Volos- 30 euro/pers./sens (se achita in autocar)
Tariful nu include cost transfer port Skiathos-cazare-port Skiathos - 20 euro
***Insula Skopelos - supliment ferry-boat 35 euro/pers/sens (se achita in autocar - tarif dus-intors)
****Insula Alonisos- supliment ferry-boat 35 euro/pers/sens (se achita in autocar - tarif dus-intors)
Pentru sejur de 14 nopti se achita taxa suplimentara de 40 € /persoana.
RIVIERA OLIMPULUI
70 € din București
NEI PORI, LEPTOKARYA, PLATAMONAS, LITOCHORO
80 € din București
Plecare in fiecare VINERI incepand cu data de 13.05.2022, ultima plecare 23.09.2022, ultimul retur in data de 30.09.2022
Bucuresti – Salonic – Paralia Katerini – Olympic Beach – Leptokaria - Platamonas – Nei Pori
Pentru sejur de 14 nopti se achita taxa suplimentara de 20 € /persoana.
KALITHEA, AFITOS, NEA POTIDEA, NIKITI, SARTI, PSAKOUDIA, GERAKINI, NEA MOUDANIA
70 € din București
KRIOPIGI
75 € din București
POLICHRONO, HANIOTI, PEFKOCHORI
80 € din București
PALIOURI, NEA SKIONI, POSSIDI, ELIA, NEOS MARMARAS, PORTO KOUFO, TORONI
90 € din București
Plecare in fiecare VINERI incepand cu data de 13.05.2022, ultima plecare 23.09.2022, ultimul retur in data de 30.09.2022
Bucuresti – Salonic – Halkidiki
Pentru sejur de 14 nopti se achita taxa suplimentara de 20 € /persoana.
Thassos
70 € din București
Plecare in fiecare MIERCURI incepand cu data de 18.05.2022, ultima plecare 28.09.2022, ultimul retur in data de 05.10.2022
Bucuresti – Serres – traversare cu ferry pe la Keramoti – Insula Thassos: Limenas – Golden Beach – Skala Potamia – Skala Rachioni - Skala Prinos - Skala Sotiros - Skala Maries-Limenaria – Potos - Astris - Kinira
Pentru LIMENARIA, POTOS, SKALA SOTIROS, SKALA MARIES, ASTRIS, KINIRA se achita un supliment de transport de 5 €/persoana.
Pentru sejur de 14 nopti se achita taxa suplimentara de 20 € /persoana.
Nu include taxa de ferry-boat
Bilet ferry-boat Keramoti - Thassos - Keramoti 20 € /persoană (se achită la autocar; include taxa de autocar și de persoană dus-intors); copil 0-5.99 ani gratuit
Salonic
65 € din București
Plecare in fiecare LUNI / VINERI incepand cu data de 13.05.2022, ultimul retur in data de 05.10.2022
Bucuresti - Salonic
*SALONIC - Turistii care merg in Salonic vor fi lasati la o benzinarie din apropierea fabricii de ciment “Titan” (centura orasului Salonic)
Pentru sejur mai mare de 7 nopti se achita taxa suplimentara de 20 € /persoana.

IMPORTANT

 • * Pentru plecarile din BUCURESTI – Intalnire la ora 16:30 (Evia, Pelion, Skiathos, Skopelos, Alonissos) si 19:30 (Thassos, Halkidiki, Riviera Olimpului) in parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare la ora 17:00 (Evia, Pelion, Skiathos, Skopelos, Alonissos) si 20:00 (Thassos, Halkidiki, Riviera Olimpului) , pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas.
 • * Orice rezervare trebuie însoțită în mod obligatoriu de numărul de telefon mobil al unuia dintre pasageri. În caz contrar, în ziua transferului și a îmbarcării, întreaga responsabilitate pentru preluarea/nepreluarea vă revine dumneavoastră. Menționăm că numărul de telefon nu va fi folosit sub nicio formă în scopuri de marketing! Acesta ne este necesar doar pentru contactare în ziua transferului/îmbarcării.

ATENTIE

 • In perioada FULL SEZON pot aparea intarzieri neprevazute la debarcare/preluare hotel pana la 60 min. Veti fi contactati telefonic NUMAI in cazul in care intervin modificari de program.

OBSERVATII

 • In fiecare statiune turistii vor fi imbarcati si debarcati in acelasi loc la orele stabilite. Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă!
 • Transportul poate fi achizitionat pentru plecare cu retur intre 7 si 28 nopti de cazare, in functie de ruta aleasa.
 • Transportul se realizeaza cu autocare clasificate pentru curse internaţionale. Se vor face opriri regulate la intervale de 2-3 ore.
 • Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întâlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită. Grupul NU VA AȘTEPTA turiștii care întârzie la îmbarcare. Neprezentarea la imbarcare a pasagerilor la orele specificate pe voucherul de calatorie, duce la anularea locului achitat pentru cursa respectiva, fara returnarea contravalorii biletului.
 • Locuri preferențiale in autocar rand 1 – taxa 15 € /pers /loc, rand 2 – taxa 10 € /pers /loc, rand 3 – taxa 5 € /pers /loc Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferențiale se va taxa cu 5 € /pers /loc (se aplica doar daca locurile sunt solicitate in mod expres la momentul rezervarii).
 • Pentru transportul pe un singur sens, se achita 75% din tariful intreg.
 • Urcarea in autocar se va face in functie de data inscrierii, iar confirmarea locurilor preferentiale se face in limita disponibilitatii.
 • În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie! Orele de transfer pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic, sau de alti factori, independent de vointa agentiei.
 • Pentru retur, turistii sunt rugati sa se prezinte si sa astepte la receptia hotelului cu 30 minute inainte de ora specificata. In cazul in care turistii intarzie sau nu sunt la receptia hotelului, acest lucru duce la anularea locului achitat pentru cursa respectiva, fara returnarea contravalorii biletului.
 • Ora de îmbarcare se comunică odată cu transmiterea informării de plecare și poate suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer.

CONDITII GENERALE DE TRANSPORT

 • In autocar sunt strict interzise: fumatul, consumul de bauturi alcoolice, consumul de substante interzise.
 • Nu este permisa imbarcarea in autocar cu bunuri perisabile.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a debarca din autocar pasagerii in stare de ebrietate sau care afecteaza ordinea si siguranta publica, fara rambursarea costurilor de transport/repatriere a pasagerilor in cauza.
 • Este admis pentru transport in autocar maxim 1 bagaj de mana cu dimensiunile 50cm X 40cm X 30cm. Bagajele voluminoase vor fi depozitate in cala autocarului. Bagajele de mână trebuie depozitate în spațiile special amenajate din autocar (nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele). Buzunarul de plasă din fața scaunului dumneavoastră este destinat păstrării de pliante, broșuri sau hărți. Vă rugăm să nu păstrați aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase.
 • Pasagerii se obliga prin semnarea pachetelor de servicii, sa achite catre agentie contravaloarea oricaror distrugeri aduse autocarului.
 • Agentia nu este raspunzatoare de refuzul autoritatilor vamale de a permite pasagerului intrarea/parasirea tarii.
 • Agentia nu este raspunzatoare in cazul intarzierii autocarului din conditii independente de vointa sa (conditii de trafic, ambuteiaje, inchiderea anumitor sectoare de drum, vama etc.) sau din vina turistilor.
 • Daca pasagerul este nemultumit de serviciile de transport, poate intocmi o sesizare in scris, clar si explicit cu privire la deficientele constatate, ce se va transmite in maximum 3 zile de la incheierea calatoriei.
 • Daca in urma analizei reclamatiei se constata ca agentia nu si-a indeplinit obligatiile asumate, aceasta va propune alternative de compensare sau va despagubi turistii reclamanti, cu contravaloarea serviciilor neprestate sau incomplet prestate, in termen de 30 de zile de la data depunerii reclamatiei. Societatea nu ia in considerare reclamatiile facute in nume colectiv.
 • Raspunderea privind pierderea, furtul, deteriorarea bagajelor, a obiectelor personale sau a actelor de calatorie este in sarcina fiecarui turist in parte.
 • În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus, autocar sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie! Acestea nu au intotdeauna traseu direct, pot implica transbordari sau pot suferi modificari in functie de numarul de participanti. Orele de transfer pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic, legaturile de transfer sau de alti factori, independent de vointa agentiei.
 • Documente de calatorie : Carte de identitate sau Pasaport, valabile min. 6 luni de la data iesirii din tara!!! Fiecare pasager este raspunzator de valabilitatea documentelor necesare calatoriei.
 • Forta majora exonereaza transportatorul de orice raspundere.

Transport autocar Grecia | Cu Hello Holidays Transport, orice imbarcare devine o placere!

Suntem alaturi de tine la fiecare cursa catre destinatia aleasa, de la conducatorii auto si pana la insotitorii de grup!

Iar la fiecare imbarcare, punem la dispozitia ta unul dintre reprezentantii companiei, din cadrul departamentului operational.
Acesta va fi mereu acolo, gata sa-ti rezolve orice nevoie!
Stim ca detaliile fac diferenta!

Biletele de autocar se pot rezerva, online, telefonic, prin e-mail sau direct la sediu.

Rezervari: +4 0374 835 709+4 0753 999 059 |  transport@helloholidays.ro| Agentia din Piata Romana, Nr. 9 – Bucureşti|Agentia Kaufland – Odăi, Șoseaua Alexandriei 152, București

Calatoreste spre Grecia alaturi de Hello Holidays Transport ✔ Rezerva-ti acum biletul de autocar si porneste spre Grecia ✔ Curse charter Grecia | Imbarcari si Transferuri din tara ✔

Transport international de persoane Grecia | Insula Evia | Riviera Olimpului | Halkidiki | Insula Thassos | Tolo | Transport cu autocarul Romania – Grecia si retur | Rezervari bilete autocar online | Bilet autocar cursa charter Romania – Grecia – Romania | Transport calatori – Transport persoane catre si dinspre Insula Evia | Riviera Olimpului | Halkidiki | Insula Thassos | Tolo

Punem la dispozitia pasagerilor autocare moderne, clasificate pentru transportul international de persoane.

Transferuri de grup din țară Dus Întors
ADJUD
50 €
Benzinaria Lukoil
ALBA IULIA
95 €
Gară
BACĂU
55 €
Parcarea Stadionului Municipal
BARLAD
60 €
Statie Renel / Benzinaria Rompetrol
BOTOSANI
70 €
Benzin. Rompetrol (Cal. Nationala)
BRAȘOV
50 €
Benzinăria Mol – Calea Bucureşti
BRĂILA
50 €
Magazin Penny (Șos. Buzaului)
BUCUREȘTI
Academia Militară Română
BUZĂU
45 €
Mc Donald’s Unirea
CONSTANȚA
65 €
Gara CFR
CRAIOVA
55 €
Benzinăria Petrom Gară
CÂMPINA
40 €
Popas Casa Bucur – Km 92
DEVA
90 €
Mc Donald’s Gară
FAGARAS
60 €
Casa de Cultura
FOCSANI
45 €
Benz. Mol (Blv. Buc)/LIDL
GALAȚI
50 €
Mc Donald’s
GIURGIU
Rompetrol (vis-a-vis de Kaufland)
IAȘI
65 €
Mc Donald’s Gară
MEDGIDIA
55 €
Restaurant Balada / LIDL
MEDIAȘ
90 €
Autogară
ORASTIE
110 €
Benzinăria Rompetrol (Str. Unirii)
PIATRA NEAMȚ
60 €
Benzinăria Mol (Blv. Traian)
PITEȘTI
40 €
McDonald’s Gară/Petrom Pod Viilor
PLOIEȘTI
30 €
Benzinăria Petrom Metro
RM. SARAT
40 €
Magazin Profi (M. Kogalniceanu)
ROMAN
60 €
Gară
RÂMNICU VÂLCEA
60 €
Sala Sporturilor
SEBES
90 €
Rompetrol - ieșire Lancrăm
SIBIU
80 €
Benzinăria Mol – Șelimbăr
SIGHIȘOARA
90 €
Benzinaria Rompetrol
SINAIA
45 €
Gară
SLATINA
50 €
Benzinăria OMV
SLOBOZIA
50 €
Rompetrol (Sos. Buc-Constanta)
SUCEAVA
70 €
Hotel Bucovina
TARGOVISTE
50 €
Hotel Valahia
TG. MUREȘ
90 €
Benzinăria Mol – 1 Dec 1918
TULCEA
75 €
Autog Augustina/Petrom-Babadag
VASLUI
60 €
Benzin. OMV (Str. Stefan cel Mare)

Clienți multumiți

Suport permanent

Siguranță confort

Calitate garantată

Punctualitate

Conducători auto cu experiență

Perpetoo

Newsletter

Fii primul care află ofertele noastre. Abonează-te acum!

* Câmp necesar
Solicită Ofertă