Despre noi

Despre noi

Hello Holidays Transport

Anul in care a fost cumparat primul autocar a reprezentat intaiul pas pentru punerea bazei unei flote de autocare. Fiecare an vine cu ceva inedit (2010 se da startul mini-circuitelor cu sejur), cu destinatii noi (Thassos, Lefkada, Evia, Marmaris), circuite din ce in ce mai bune. Motive pentru care au urmat alte achizitii a mai multor autocare si microbuze noi.
USB
VIDEO
RADIO-CD

Hello Holidays Transport foloseste mijloace de transport moderne si bine intretinute: autocare dotate cu aer conditionat, cala de bagaje, statie + microfon, instalatie audio-video (DVD, radio CD, LCD), slot USB la fiecare bancheta, scaune rabatabile prevazute cu centuri de siguranta.

Autocarele sunt clasificate conform normelor europene, cu o capacitate intre 55 si 63 locuri, din cea mai buna selectie de producatori din Europa. Flota auto este mentinuta de o echipa de service calificata, condusa de un manager specialist din Romania. In ceea ce priveste siguranta, toate vehiculele respecta un program riguros de intretinere preventiva interna. Vehiculele sunt testate de doua ori pe an pentru standardele de emisie.

Ne mandrim cu faptul ca in anul 2019 si in anul 2020  flota Hello Holidays Transport s-a imbogatit cu 3  autocare noi, marca Setra.

In prezent flota noastra este formata din autocare moderne (an fabricatie 2006 – 2020) si microbuze capacitate 7+1 (an fabricatie 2013) si 8+1 (an fabricatie 2020).
Soferi cu experienta
Echipa de conducatori auto este formata din soferi cu experienta in transportul de persoane si este caracterizata prin profesionalism, punctualitate si seriozitate, toate aceste calitati fiind rezultatul unei experiente bogate in domeniu. Pe primul plan se afla siguranta si confortul clientilor, astfel incat deplasarea sa fie una reusita din toate punctele de vedere.

Personalul de asistenta dedicat, aflat atat in birourile noastre, cat si in ateliere, lucreaza in permanenta pentru a oferi servicii complexe de back-up, 24 de ore din 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Flota moderna de autocare si soferii cu atestat pentru transport persoane sunt siguranta unei calatorii fara griji.

Startul unei vacante reusite incepe de la imbarcare.

Am inteles ce-si doresc clientii nostri si reusim sa oferim ceea ce solicita, obtinand astfel satisfactia acestora. Ne dezvoltam in continuare, investim constant pentru innoirea autocarelor, drept pentru care societatea a investit si  anul acesta in achizitia unui nou autocar marca Setra, an fabricatie 2020 si intretinerea acestora la standarde europene, respectand promisiunile facute.
Serviciile de transport asigurate de noi sunt caracterizate de promptitudine, rapiditate, siguranta, informare completa si continua, in conformitate cu prevederile legale si respectarea mediului inconjurator si a practicilor ce tin de conditiile de munca, sanatate si securitate. In speranta ca suntem la inaltimea asteptarilor dumneavoastra va multumim pentru increderea acordata si va asiguram de intreaga noastra consideratie. Hello Holidays Transport, are ca obiect principal de activitate transportul intern si international de persoane, ofera servicii de inchiriere autocare si autoturisme de o calitatea superioara, conform normelor internationale, pentru excursii si circuite atat in tara cat si in strainatate, transferuri aeroport, diferite evenimente: team-building-uri, tururi de oras sau orice alte deplasari necesare clientilor.

HELLO HOLIDAYS TRANSPORT SRL

Clienți multumiți

Suport permanent

Siguranță confort

Calitate garantată

Punctualitate

Conducători auto cu experiență

Newsletter

Fii primul care află ofertele noastre. Abonează-te acum!

* Câmp necesar
Solicită Ofertă